Det kostar att ligga på topp!

Familj & barn Relationer Tankar & Reflektioner

Av: Malin

Under en period nu Har det varit Mycket med ALLT och just nu känner jag mig rätt “sliten”.

Det har varit mycket med dottern som har relativt nyligen drabbats av diabetes 1. Ett helt nytt förhållningssätt till mat, insulin och vakna nätter. Sedan har jag hjälpt mina föräldrar mycket med läkarbesök, träning Och lite vardagshjälp. Sedan har jag mitt eget liv med jobb, träning och stress över att inte räcka till för alla. För är det något så kommer familjen till mig för att jag “fixar” det och skjuter inte upp någonting. Jag vågar inte chansa att lägga saker på hög för vad vet man vad morgondagen bjuder på?

Vet att ibland kostar det min egen energi och glädje att orka saker och ting men det är svårt när nära och kära frågar om hjälp. Att se glädjen hos min mamma nu när jag hjälpte henne med att rensa övervåningen i deras hus gör att jag ler och känner att det är värt det. Hon har ju alltid funnits för mig eller när min dotter kramar om mig och frågar på : Mäter du mitt socker inatt ?…………..-Alltid, ger jag henne till svar. …………….. -Bra! Då kan jag sova lugnt.

Det finns stunder som gör att jag gör allt det där “jobbiga” utan att blinka. För människorna runt omkring mig betyder så mycket mer än min egen hälsa. Vad vore jag utan dem?……………..-Annars är man ingen människa utan bara en liten lort, sa Jonathan i “Bröderna Lejonhjärta”

Avslutningsvis vill jag önska er en härlig sommar fylld med jordgubbar, sol och vackra minnen att lägga i ryggsäcken 🙂

Kram

Fler inlägg av Malin >

Du borde även läsa