Friskförklarad?

Tankar & Reflektioner

Av: Malin

Man blir inte frisk för att man bestämmer  sig, utan man får leva så “friskt” man kan och bevara det friska som är kvar.

Jag undrar vad som räknas med” frisk”, du ser så frisk ut får jag ofta höra MEN jag  är inte frisk. Jag lever med en diagnos men jag är inte sjuk så länge jag inte har fått nya skov eller inflammationer.

Skulle man använda sig utav placeboeffekten, fungerar det då ?

-Om du använder denna tablett blir du frisk och kan leva ditt liv fullt ut! Det finns studier och böcker om att man ska kunna påverka sin hälsostatus själv, men det handlar mer om att tro på det än att man egentligen skulle kunna vara “frisk”. Ibland känner jag mig mer frisk än de som är “friska”, för att jag vet att jag är dödlig och lever så mycket utav livet jag har. Att inte tro att man ska dö eller att vi pratar om döden så lever man inte riktigt fullt ut. Den tunna tråden mellan liv och död är så tunn att den inte syns och kan bokstavligen gå av. Mellan frisk och sjuk är tråden detsamma, så skör och nätt att ett andetag kan få det att brista.

Så njut av livet och det friska, njut av solen och glassen som kommer smälta innan ni har ätit upp den, det går fort, alldeles för fort. Stanna upp och se ER omkring det finns så mycket du missar annars, som typ det friska i livet!

Fler inlägg av Malin >

Du borde även läsa