MS krigare

Okategoriserade

Av: Jenny

Hej alla MS-krigare och Gott Nytt År.

Hoppas ni alla MS krigare har haft det fint över jul och nyår. Det har jag haft. Jag har varit ledig och lagt lite tid på att plugga för att bli volontär i en ideell förening. Det är så många som mår dåligt därute och att kunna vara en medmänniska och hjälpa de som behövs var min julklapp till mig själv och till de som behöver.

Jag fick frågan när jag sökte ”men du som har MS kommer du att orka ta samtal 4 timmar varannan vecka? En absolut relevant fråga. Det är klart jag gör svarar jag glatt. Men faktum är för att jag ska kunna lägga på något så behöver jag ta bort något. Så enkelt är det. Annars hamnar jag där igen med för mycket runt omkring och orken tar slut. Som många kan relatera till, eller hur!?

Nu kring nyår är det många som har lovat sig själva storslagna löften om ny livsstil, bli mer hälsosam, träna, äta bättre och så vidare. Oftast utan att ta bort något utan det ska klämmas in med allt annat som ska hinnas med. Att göra en livsstilsförändring eller lägga till med nya vanor tar tid och det kan vara klokt att ta bort något för att skapa utrymme till förändring.

Så vad har jag tagit bort undrar ni. Jag har dragit ned på att driva många yogaklasser och har lite färre klasser nu. För att min kropp säger så och för att jag helt enkelt vill utveckla mig och bredda min kunskap och ge mer åt andra människor. 

Jag behöver även skapa utrymme för mina föreläsningar framöver. Vilket jag verkligen ser fram emot. 

Vad ser du fram emot 2023?

Jag önskar dig ett fantastiskt 2023 med mycket värme och kärlek, fred och frihet.

Kramar Jenny

Fler inlägg av Jenny >

Du borde även läsa