Ms Martina: Så minns jag 2021

Hantera MS

Av: Martina

Jag sitter och scrollar igenom mina bilder från det gångna året. Och, trots allt, finns det så många fina minnen att drömma sig tillbaka till. Året var inte bara präglat av avstånd, vaccinhysteri och inställda aktiviteter, utan istället ser jag hur begränsningarna gett inspiration och skapat nya lösningar. När vi inte tillåts att göra det ena gör vi istället det andra mycket bättre. Ganska tidigt kände jag att restriktionerna påminde mycket om livet med MS och nu, med pandemin som en irriterande granne vi inte kan göra oss av med, vet vi att vi måste lära oss att fungera och leva fullt ut trots att den finns där och styr, stör och begränsar oss. Precis som MS. 

Stor kram och många lyckönskningar in i det nya året.

Fler inlägg av Martina >

Du borde även läsa