MS – mental styrka – mina bästa tips

Okategoriserade

Av: Jenny

Här delar jag med mig av mina bästa tips för dig som har MS, som känner att du inte riktigt hittar dig själv som känner dig vilsen i diagnosen, kraftlös, orkeslös och tappat din identitet.

En öppen och ärlig vlogg om mina tankar och mina sätt att skapa mental styrka. Något som vi ständigt behöver påminna om oss och fortsätta arbeta med. Det går inte att endast fokusera och träna kroppen vi behöver även träna knoppen.

I maj lagom till MS-dagen kommer min kurs Sjukt Frisk ut på Yogobe. Där kommer du få möjlighet att verkligen arbeta med dig själv. Under fyra tillfällen får du tillgång till mentala tips och möjlighet att själv göra de förändringar som du kanske vill göra. Jag kommer även att ha öppna möten via Zoom för dig som har frågor eller vill prata med andra i samma situation. Jag är så pepp inför detta och hoppas du vill följa med mig och göra din resa och dina mål verkliga. Dessutom finns det yoga och övningar i kursen. Bra va ?!

Kramar Jenny

Fler inlägg av Jenny >

Du borde även läsa