MS och rörelse

Okategoriserade

Av: Jenny

Min erfarenhet med mig och med mina kunder som jag tränar som har MS är att vi alla mår bättre av träning och rörelse. När jag var som sämst i min MS så hade jag under en tid väldigt dålig balans. Jag kunde inte gå i en trapp utan att hålla i mig och jag kunde definitivt inte åka rulltrappa. I dag har jag inga begränsningar alls med balansen. Det är tack vare träning där jag fokuserat mycket på stabilitet och att få hela kroppen att fungera som en enhet. Du är så stark som din svagaste länk – det är ett bra uttryck tycker jag. Jag har arbetat efter det och stärkt upp mina svaga länkar så gott jag kunnat. Det gör jag fortfarande för träning är en färskvara som behöver underhållas regelbundet. 

När jag tränar mina kunder som har MS så fokuserar jag på att hitta personens svagaste länk och bygga upp den. Det är fantastiskt att se resultat både på den fysiska kroppen men även på välmående och hälsan. 

Jag vill påminna dig om hur viktigt rörelse är. Så om du har svårt att träna så kom igång med lite rörelse. Det gör så gott för kropp och knopp. Här visar jag några enkla rörelser som du kan använda dig utav. Jag visar dem sittandes men det går självklart att göra dem ståendes också. 

Det finns mer på www.yogobe.com där ni kan använda min kampanjkod jennystrom. Den ger er 30 dagar friaccess som ej går över tillbetalande. Hör av er till mig om ni undrar över något. 

Kom ihåg – den bästa träningen är den som blir av :).

Kram Jenny

Fler inlägg av Jenny >

Du borde även läsa