MS Styrka

Okategoriserade

Av: Jenny

Vad är din styrka? Alla har vi en styrka som gör oss unika. Även vi som har MS :).

Din styrka och det som är du. Det som dina vänner och familj uppskattar dig för. Ibland är vi inte medvetna om vår egen kapacitet och styrka. Jag tycker det är så viktigt att plocka fram den och stärka den styrkan. Framför allt att bli medveten om den kapacitet Du har. 

Jag har precis varit i Portugal som ledare och yogalärare på en träningsresa. Denna vecka var temat löpning. Det var flera grymma löpare där men även ”vanliga” resenärer. Det var helt otroligt hur dessa grymma ”vanliga” motionärer sprängde sina gränser. Gick över sina komfortzoner. Vågade och gjorde det. Tävlade med sig själv. Hittade glädjen och deras styrka och åkte hem med ett stort leende på läpparna. 

Du behöver inte åka på någon träningsresa för att hitta din styrka och din power. Det kan du göra hemma genom att ta ett steg ut ur din komfortzon. Prova något nytt, eller göra det där som du så länge har längtat till. Det behöver inte vara träning utan något helt annat.

För mig har det varit att jag vill föreläsa. Något som jag gjort under många år. Men nu vill jag nå ut stort med min föreläsning Sjukt frisk. Som grundar sig på min bok Sjukt frisk. Den kom ut i maj och finns nu även som ljudbok. En personlig resa om min MS-resa men framför allt hur jag gick från svag och orkeslös till stark och målmedveten. 

Jag är så glad att jag har fått föreläsa i olika sammanhang för stor publik. Som nu på resan för över 100 personer. Jag har även varit på ett företag med föreläsning och träning. För ett par veckor sedan var jag på ett läkemedelsföretag och föreläste. Så kul! Jag fullkomligt älskar det. 

Vi lever i en orolig tid. Det är lätt och förståeligt att gå omkring i oro och rädsla. Men bara du kan ändra på hur du känner och tänker. Gör något som får dig att må bra. Ta ett steg mot något nytt som stärker dig och få dig stolt och glad. Gör det bara!

Kram från mig

Fler inlägg av Jenny >

Du borde även läsa