MS-Yoga & härliga andetag

Okategoriserade

Av: Jenny

Hej,

Yogan var min stöttepelare när jag fick MS. Den hjälpte mig att få lugn och ro i mitt överladdade nervsystem och konstigheter i min kropp. Här vill jag dela med mig av långa djupa andetag, tacksamhetsmeditation och 3 mjuka yogapositioner. Jag tycker om att göra yoga på morgonen men gör det när det passar dig. Det här passet tar 15 – 20 minuter. Jag försöker stanna 3 minuter i varje position, men gör det som känns bra för dig. Övningarna är mjuka och lugna och i kombination med andetaget och närvaro blir det för mig stressreducerande och återhämtande. Jag går ifrån att vara i görandet till att landa i varandet. Till lugn och ro, jag kopplar bort allt runt omkring och kopplar av.

Långa djupa andetag

Sittandes rotation

Katten/ko

Barnets position

Tacksamhetsmeditation

Blir du sugen på att veta mer och få tips på mer yoga och rörelse och att bli ditt bästa jag. Då kan jag glad och stolt berätta en sak som jag har jobbat på i flera år och som nu blir verklighet. Senare i vår kommer min bok, Sjukt Frisk- du ansvarar själv för din egen lycka, ut. Den handlar om min resa när jag fick min MS- diagnos. Hur jag gick från stark och snabb till totalt svag och orkeslös. Min väg tillbaka och hur jag idag känner mig starkare inifrån och ut. Du kommer få mina tips och inspiration till mer hållbar hälsa och ett liv mer i balans. En praktisk del med mentalträning, yoga, andningsövningar, träning och recept. Jag kommer även göra en kurs online via Yogobe.com i majmånad. Då kan du under 5 tisdagar ta del av inspiration, tips och arbeta med dig själv i en väl utformad steg för steg metod. Du får kraftfulla övningar att göra under kursens gång samt övningar i yoga och andning.

Du når mig på jenny@jennystrom.se för mer info.

Ha en fin dag och ta hand om dig!

Kram J

Fler inlägg av Jenny >

Du borde även läsa