Ms, yoga med alpackor

Okategoriserade

Av: Malin

Har lovat mig själv att utmana mig själv med roliga saker och lite utanför comfort zon denna sommar.

Jag har ju faktiskt lyckats och den sista planerade aktiviteten var att yoga med Alpackor. 

Hur mysigt? Yogan i sig själv har lyft mig till skyarna och det blev underbart med alpackorna. 

Fem underbara Alpackor ( bara tjejer) som vandrade i ängen medans vi satt fridfullt på våra mattor och vi skulle nu finna ett lugn tillsammans. 

Platsen vi var på var ett ställe som låg rakt in i skogen men just i en glänt var det en öppen plats en äng som var grön och hade fantastiska solrosor som var så stora som dasslock och höga som hus, det visades sig att de gödslade solrosorna med med Alpackornas bajs.

Vilken kraft!

Att rulla ut yogamattorna på gräset och möta det mjuka underlaget under mina fötter för att sedan sätta mig i yogapose, ta ett djupt andetag och stöta ut den varma luften i den lite kalla höstluften så infann det ett sorts lugn i den miljö vi var i. 

Hösten är på väg och då även mina tankar som fick åka iväg på ett moln.

Jag är Här och Nu. 

Ett med mig själv.

Alpackorna gick mellan mattorna och våra kroppar, men ingen gjorde snabba rörelser och på något sätt förstod vi varandra och tog hänsyn till varandra. Otroligt fin känsla och samspel. 

Efter passet var det vila för att samla kraft för att sedan gå in i vardagen, yogaledaren läste en text för oss och vi fick frågan om vi såg ett djur eller liknade för hon hade en bok där man kunde tolka det ”djur”man fick se eller känna. 

Jag såg en fjäril som flög med mig under min paus och vet ni vad? 

När jag sedan gick mot bilen kom en fjäril som satte sig på min hand och flög iväg för att sedan komma tillbaka. Otroligt häftigt och lite skrämmande. 

”När det kommer till drömmar om fjärilar är att de ofta handlar om spiritualitet och känslor av någonting större. Det behöver inte vara känslor som man har uppmärksammat alls i det verkliga livet, utan känslor som snart kan komma att välla fram som länge har byggts upp inuti en utifrån erfarenheter som har samlats under en längre tid. Kanske handlar det om saker som är svåra att förklara men som man ändå haft på känn.”

Denna förklaring fick jag ut hennes bok och hur jag tolkar det är min hemlis.

Ha det bäst! 

Fler inlägg av Malin >

Du borde även läsa