På roadtrip utan MS

Familj & barn Relationer Resa Tankar & Reflektioner

Av: Johanna

På roadtrip med mitt bokstavsbarn <3

Jag är så glad över helgen som gick…. Jag och min äldste son besökte min bror, hans sambo och deras lilla dotter (jag är numera stolt faster:) i Skåne. Där har de skapat sig ett nytt liv med promenadavstånd till havet. En idyll är det och känslan av att vilja flytta dit och nära dem blomstrar upp! Samma känsla som jag får när jag hälsar på min syster med familj i Holland…. 😉

När vi bilade ner till Skåne stannade vi i Halmstad, och besökte bl a Tylösand. Denna berömda strand där jag aldrig tidigare varit. Därför passade vi på att åka dit när vi hade tid och min son fick ett galet lyckorus där på stranden. Han blev helt tagen av hur vackert det var, havet, all sand och sanddynorna. Jag likaså. Men jag sprang inte i med kläderna på och jag gapade inte och tjoade, jag var mer återhållsamt hänförd. Haha!  Det var speciellt också för att det var folktomt, och det var soligt väder. Sedan blev det en del blöta och sandiga kläder i bilen, men det gör ingenting efter att ha fått se hur lycklig han blev där på stranden!

Jag har tidigare rest mycket i världen, och sett makalös natur. Men det finns också så många vackra platser i Sverige att besöka! Så tänker man nog mer nu när man börjar bli lite äldre, kan jag tänka mig…

Vi hade sedan en ljuvlig helg, men underbart sällskap och sol och värme. Det var så fint att se min son med sin lilla ljuvliga kusin, 6 månader. En sida hos honom man mer sällan ser hemma, så det var underbart att uppleva det. Både han och jag blev stärkta av den fina helgen. Något som vi verkligen behöver, positiva stunder tillsammans och med våra nära och kära som betyder mycket för oss. Det är verkligen en helg att bevara i minnet med kärlek.

Att också få uppleva att må bra fysiskt gör det ju inte sämre… Det är så skönt att känna mig symtomfri från min MS.

Varma vårkramar!

Fler inlägg av Johanna >

Du borde även läsa