Renovering 

Familj & barn Inredning Relationer

Av: Malin

Ut med det gamla och in med det nya. Dax för renovering!!

Vi ska ÄNTLIGEN riva ner tapeten i vardagsrum som går även upp för trappan till övre plan. Den har suttit där sedan 1989 och vi har målat över den två gånger sedan vi flyttat in 2001 och varför vi har dragit oss för att tapetsera är att det är en gammal sågspånstapet och många säger att det är svårt att få ner den MEN nu ska vi pröva. Barnen är med och hjälper till. Det kommer att lösa sig på vägen. Vi har också beställt en ny stor soffa som alla får plats att ligga i och jag har redan sett ut nya luckor till bokhyllan, dem ser ut som betong. Hur coola som helst. Nu hoppas jag såklart att våra gamla möbler blir sålda på blocket. Tycker om att sälja där och ibland köper jag själv saker där. Lite återvinningstänk.

Min man frågade en morgon om jag hade 50-årskris? Haha ha kanske det, vissa byter karlar och vissa renoverar.
– Då hade jag tur då ? Skrattade han.
– Det hoppas jag att du fortsätter att tycka när vi är mitt i arbetet med nertagning av tapeten, då kanske du ber om en skilsmässa :).
Haha nej det här kommer att gå bra. Vi är ett team: ett dreamteam.

Jag tycker att det är hedrande att hitta en person som min man som orkade stanna kvar trots allt vi har gått igenom. Det har inte varit lätt men vi har gjort så mycket av den tiden vi har fått med varandra. “Vägen är lång men inte omöjlig…”

Fler inlägg av Malin >

Du borde även läsa