Sommar

Okategoriserade

Av: Malin

Vad innebär sommaren för er? 

För mig är det Ledighet, värme, glass, jordgubbar och vara med familjen. Jag njuter och försöker uppskatta den ledighet som jag har fått. 

Har två veckor semester för att det blev inte en ömsesidig dialog om semestern på min arbetsplats, jag kan och vill ej gå in på det MEN har bestämt mig för att göra det bästa istället för att vara arg. 

Ilska i denna situation är onödig och tar bara energi från mig själv och jag boostar hellre mig själv med det jag mår bra av. 

I sommar blir familjen hemma i Sverige, känner mig inte trygg att åka utomlands. Alla i familjen är inte vaccinerade och jag själv fick idag dos 2 men lever ändå och håller restriktioner som man bör. 

Vill ha ett slut på denna Corona och hoppas att vi inte hamnar i fas 4 i höst. Att leva på som vanligt tror jag inte att vi kommer att göra utan det blir ett nytt ”leva på som vanligt ” denna pandemin är inte över och många länder har ju inte ens fått chansen till vaccination. Sjuksköterskan som gav mig sprutan frågade mig om jag var glad att få vaccination? 

-Glad och tacksam för livet, svarade jag. 

Jag sa några väl valda ord och uppskattning till deras arbete och omsorg under dessa 18 månader och hoppas att även dem får en fin sommar. Ren kärlek till dessa hjältar.

Jag har nu bokat två roliga äventyr i sommar och jag hoppas på fler, jag ska prova att paddla SUP bräda i Stockholm och jag ska yoga med alpackor. Jag kommer att ta bilder och berätta mer i höst men jag är så upprymd med dessa äventyr. Älskar att utmana mig själv och vet att jag växer efter varje utmaning och blir ett bättre JAG. 

Ha en underbar sommar med det just DU behöver, gör det bästa av dagen och stunden. 

Kram på er. 

Fler inlägg av Malin >

Du borde även läsa