Ytterligare en sommar som MS-frisk

Behandling Familj & barn Hantera MS Min MS historia Tankar & Reflektioner Wellness

Av: Johanna

Sommaren är över och det gick ju fort, som vanligt. Jag kan se tillbaka och konstatera att jag har mått bra, jag har inte känt av några MS-symptom. Inga jag har haft besvär av i alla fall. Jag är så tacksam över det!

MS-frisk…. Så kan man väl uttrycka sig?! Det är svårt att identifiera sig som MS-sjuk när man inte känner sig sjuk. Men samtidigt är jag ju sjuk, då jag har en sjukdom i min kropp och hjärna. En kronisk sådan dessutom. Den pågår dock progressivt under ytan, men utan att göra så mycket väsen av sig. Troligen tack vare min nuvarande behandling. Det var skillnad från tiden jag hade min första bromsmedicin, då bråkade min MS med mig med skov som avlöste varandra.

Dessa två tackar inte nej till bad, speciellt inte den lille. 😉

I sommar har jag släppt tankarna på min MS. Jag har haft fullt upp med att vara ledig, och i första hand vara tillsammans med min familj.

Nu blickar jag framåt och önskar mig själv och alla MS-vänner en fin och MS-frisk höst (så friskt det bara kan bli)! <3

En stund för mig själv i solen, värd att föreviga. 😉(Foton: Johannas privata)

Fler inlägg av Johanna >

Du borde även läsa