MS – attraktionslagen

Okategoriserade

Av: Jenny

Nu är semestern slut och vardagen väntar runt hörnet. Jag hoppas att du haft en fin sommar och semester. Kanske du som jag längtar efter vardagen, rutiner och att köra igång igen? Eller känner du helt tvärtom?

Jag känner mig så lyckligt lottad som verkligen gillar min vardag men jag vet att för många är det inte så. Man kanske inte ens har haft en semester att tala om och vardagen är bara tråkig och grå. Men måste det vara så? Alla har vi val att göra något för att vi ska må bättre och göra något som sätter lite glitter på tillvaron. Låter det provocerande för dig? Fråga dig då varför? Alla har vi möjlighet att skapa en härligare tillvaro. Även du som har ont eller som har funktionshinder. Även du som har dålig ekonomi. Även du som är ensamstående och sliter varje dag. Även du som mår dåligt. Du kan göra något. Något som du längtar efter. Något som får igång din energi. Något som för dig i rätt riktning.

Vad kan det vara för något? Vad är det du längtar efter? Stort som smått. Våga ta de där små stegen framåt och kanske, kanske leder det till något större.

Vi är inte gjorda för att sitta still eller vara i stiltje. Vi mår bra av att vara i rörelse både fysiskt och mental. Den rörelsen, den energi skapar mer rörelse och energi.

Tänk på attraktionslagen, lika attraherar lika.  Alltså, du skapar din egen verklighet. Det du fokuserar dina tankar och känslor på, attraherar du in i ditt liv. Positiva tankar och sätt föder positivitet och tvärtom.

Har du inte upplevt detta till exempel när/om du varit gravid så är alla runt omkring dig gravida tycks det. Eller när du är olyckligt kär så ser du kärlekspar överallt. Detta är exempel på hur attraktionslagen fungerar.

Alla har vi vårt bagage och ett liv att hantera. Jag har själv gått igenom en tuff skilsmässa, ekonomiska bekymmer, MS-diagnos, sköldkörtel problematik, vänner som går bort, bottenlös sorg och oro. Men jag fastnar inte i det. Jag väljer glädje, jag väljer lycka. Jag är så tacksam att jag lever, att jag känner, att jag älskar och är älskad. Det hoppas jag att du också kan göra. Jag hoppas att du som läser detta får mår bra. Inifrån och ut. Om du mår dåligt, tveka inte en  enda sekund att ta hjälp. Öppna upp och prata med någon. Om du känner dig ensam så försök att söka dig till aktiviteter och göra något aktivt med andra människor istället.

Kramar från mig till dig

Fler inlägg av Jenny >

Du borde även läsa