Ms Martina: Härliga sommar

Tankar & Reflektioner

Av: Martina

Äntligen sommar! Som jag längtat, precis som jag gör varje år och så plötsligt är den här. Sommaren! Och av någon anledning gör det mig stressad över att allt nu ska vara fantastiskt, allt ska kännas så underbart som jag föreställt mig och sommaren ska fylla mig med välbehag. Den gör det i väldigt stor utsträckning, men någonstans gnager det i mig att nu när sommaren är här så kommer dagarna gå jättefort och som en nysning kommer den vara över innan jag ens hunnit snyta mig. Så konstiga tankar, föreställningar och förväntningar är. Det är alltid svårt att stanna upp och bara leva i nuet. Tycker jag. Så det är precis det jag ska träna på den här sommaren. Jag ska njuta varje dag av det just den dagen har att ge och inte bekymra mig över vad som kommer imorgon.

För precis nu sitter jag med en god dryck i glaset och utsikt över den alldeles nyklippta gräsmattan och bara njuter av en sol, som efter en härlig sommardag sakta sjunker ner bakom träden. Jag tar vara på allt det fina.

Kram från Martina!

Idag är jag nöjd med:

  • Att jag kom till min MR-undersökning med 3 minuters marginal
  • Att jag har klippt gräs i nästan 7 km
  • Att det är skönt i vattnet, dvs. fortfarande lite kallt, men när kroppen vänjer sig håller det perfekt njuttemperatur

Fler inlägg av Martina >

Du borde även läsa